Diners

In besloten kring lunchen of dineren in een landelijke omgeving? Welkom bij Villa de Proosdij in Klimmen! Hier geniet u in alle privacy van authentieke gastvrijheid en bourgondische gerechten. Het historische landgoed is centraal gelegen tussen Heerlen en Maastricht en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en met openbaar vervoer.

Streekgerechten met mediterrane smaken

De familie Habets staat bekend om haar gastvrijheid, haar liefde voor de streek en het genieten van het leven. En dat proeft u! Gerechten die de seizoenen volgen, bereid met zoveel mogelijk producten van eigen landgoed en de streek. Verweven met mediterrane smaken en historische ingrediënten. Dit maakt het dineren op het landgoed tot een totaalbeleving. Diners zijn maatwerk voor groepen vanaf 10 personen. Het menu stellen wij graag met u samen. Op basis van onze ervaring sturen wij u graag suggesties voor uw bijzondere private dinner.    

Buiten dineren

Geniet van het bijzondere uitzicht op de Limburgse heuvels, de tuinen en de stad Heerlen. De sfeervolle zalen, terrassen, Romeinse tuinen en wijngaard bieden het ultieme decor voor een bijzonder diner. Als het weer het toelaat, serveren wij het diner graag buiten.

Speciale dineravonden

Meerdere keren per jaar vinden op Villa de Proosdij speciale dineravonden plaats. Zoals het Bloemenmenu op een zomeravond of een Wilddiner tijdens het jachtseizoen met wild van eigen bodem. Bekijk de geplande avonden in onze agenda.

Activiteiten op het landgoed

Op het landgoed van Villa de Proosdij is van alles te beleven. Wandel voor of na het diner over het landgoed, door de wijngaard of combineer uw diner met een bezoek aan de Romeinse tuinen. Met of zonder rondleiding. Bekijk de expositie over Romeinse tuinen in de gewelven op het landgoed. Of combineer het diner met een wandel- of fietsroute door het Zuid-Limburgse heuvellandschap die starten vanaf het landgoed. Ook de directe omgeving van Klimmen bieden veel toeristische activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.  

B&B

Villa de Proosdij biedt enkele B&B kamers. Hier kunt u heerlijk overnachten en ’s morgens genieten van een vers ontbijt. Bekijk hier onze kamers.

Ruime, gratis parkeergelegenheid

Villa de Proosdij beschikt over een eigen, ruime parkeerplaats. Hier kunt u met uw gezelschap gratis parkeren.

 

© Villa de Proosdij 2018  |  Disclaimer  |  Colofon