Feesten

Vier samen het leven in Villa de Proosdij in Klimmen! Dit historische landgoed in Zuid-Limburg met haar sfeervolle zalen, tuinen, terrassen en wijngaard biedt u een unieke entourage voor al uw feesten. Jubilea, promoties, verjaardagen, familiefeesten, doopfeesten of communies, voor zowel zakelijke als privéfeesten bent u van harte welkom in Villa de Proosdij. Geniet van het prachtige uitzicht op het Limburgse heuvellandschap en de authentieke gastvrijheid van de familie Habets. Villa de Proosdij is centraal gelegen tussen Heerlen en Maastricht en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en met openbaar vervoer.

Sfeervolle zalen en buitenmogelijkheden

Het landgoed beschikt over diverse sfeervolle zalen en ruimtes voor zowel grote als kleine gezelschappen. Ieder met hun eigen sfeer en mogelijkheden. Bij mooi weer vormen de tuinen, wijngaard, prieel en terrassen een ideale feestlocatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een toespraak in ons amfitheater? Villa de Proosdij is exclusief af te huren en beschikt over enkele B&B kamers.

Persoonlijke gastvrijheid

De familie Habets staat bekend om haar gastvrijheid, haar liefde voor de streek en het genieten van het leven. Uw feest is dan ook maatwerk. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Talrijke culinaire mogelijkheden  

Gerechten die de seizoenen volgen, bereid met zoveel mogelijk streekproducten en producten van eigen landgoed. Verweven met mediterrane smaken en historische ingrediënten. Deze filosofie maakt de culinaire invulling op het landgoed tot een totaalbeleving. Walking dinners, buffetten, aangeklede borrels of high tea’s, de culinaire mogelijkheden bij Villa de Proosdij zijn eindeloos. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.      

Ruime, gratis parkeergelegenheid

Villa de Proosdij beschikt over een eigen, ruime parkeerplaats op het landgoed. Hier kunt u met uw gezelschap gratis parkeren. Het landgoed ligt in Klimmen, tussen Maastricht en Heerlen en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Voor het landgoed bevindt zich een bushalte en het station ligt op korte afstand.

Feesten bij Villa de Proosdij

© Villa de Proosdij 2018  |  Disclaimer  |  Colofon