Trouwen

Trouwen op een romantisch landgoed met panorama uitzicht op de Zuid-Limburgse heuvellandschap? Geef elkaar het ja-woord in Villa de Proosdij in Klimmen! Boven op één van de Zuid-Limburgse heuvels, aan de rand van het dorpje Klimmen, ligt deze eeuwenoude buitenplaats. De geschiedenis gaat terug tot de Romeinse tijd en de vroege middeleeuwen. Ervaar de rijke historie in de sfeervolle zalen, ruimtes en tuinen. De persoonlijke gastvrijheid van de familie Habets en haar team, laat jullie genieten van een onbezorgde dag!

Sfeervolle zalen en buitenbruiloft

Elkaar het ja-woord geven in het romantische prieel in de tuin, borrelen in de wijngaard, lunchen met uitzicht op de heuvels, dineren op de sfeervolle binnenplaats en met de voetjes van de vloer in één van de sfeervolle zalen. Napraten in de bar en vervolgens romantisch overnachten in onze luxe B&B kamer. Zo zou jullie droomhuwelijk er zo maar uit kunnen zien.  Het landgoed met haar tuinen biedt talrijke mogelijkheden voor een romantische bruiloft voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Officiële trouwlocatie

Villa de Proosdij is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Voerendaal. Het landgoed is exclusief af te huren en beschikt over enkele luxe B&B kamers.

Persoonlijke gastvrijheid

Persoonlijke aandacht, kleinschalig en goed georganiseerd. De familie Habets en haar team doen er alles aan om jullie onbezorgd te laten genieten van een onvergetelijke dag! Jullie huwelijksfeest is maatwerk. Wij nodigen jullie dan ook graag uit om kennis te maken met ons en ons landgoed. Neem contact met ons op via

Talrijke culinaire mogelijkheden  

Een champagnetoast met bruidstaart, een romantische high tea, een intiem diner, een uitgebreid buffet of walking dinner, de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. De keuken van Villa de Proosdij volgt de seizoenen en werkt zoveel mogelijk met streekproducten en producten van eigen landgoed. Verweven met mediterrane smaken en historische ingrediënten. Deze filosofie maakt de culinaire invulling op het landgoed tot een totaalbeleving. Informeer naar onze suggesties en mogelijkheden.      

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Villa de Proosdij ligt in het Zuid-Limburgse dorp Klimmen, centraal tussen Maastricht en Heerlen en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Op het landgoed is een ruime parkeerplaats aanwezig waar jullie en jullie gezelschap gratis parkeren. Het landgoed is tevens bereikbaar met openbaar vervoer.

© Villa de Proosdij 2018  |  Disclaimer  |  Colofon