Vergaderingen

Ontspannen vergaderen in een landelijke omgeving? Welkom bij Villa de Proosdij in Klimmen! Dit centraal gelegen landgoed tussen Heerlen en Maastricht is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met openbaar vervoer. Vanuit de vergaderruimtes kijkt u uit op de tuinen en het heuvellandschap.

Vergaderruimtes met daglicht

Villa de Proosdij biedt op kleinschalige wijze ? vergaderruimtes en subruimtes. Historische zalen uitgerust met de modernste audiovisuele middelen.  Allen met daglicht en uitzicht over het landgoed. Bij mooi weer is het mogelijk in het park te vergaderen. Of wat dacht u van een presentatie in ons amfitheater?

Vergadermogelijkheden

Een vergaderarrangement met of zonder lunch in de brasserie of op het zonneterras. Met afsluitende borrel of diner. Uw vergaderverblijf is maatwerk. Private dining is mogelijk vanaf 10 personen. Het menu wordt volledig naar uw wensen samengesteld.  Tijdens uw vergaderverblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze audiovisuele middelen en wifinetwerk. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Groepsactiviteiten

Maak tussendoor een wandeling over het landgoed, door de wijngaard of breng een bezoek aan  de Romeinse tuinen. Eventueel in combinatie met een rondleiding of een workshop. Bezoek ook de expositie over Romeinse tuinen in de gewelven op het landgoed. Daarnaast starten vanaf het landgoed Villa de Proosdij diverse wandel- en fietsroutes door het typisch Zuid-Limburgse heuvellandschap. Of stap op de stoomtrein richting Valkenburg die nabij het landgoed stopt. Er valt genoeg te ontdekken in de directe omgeving van Klimmen!

Overnachten

Villa de Proosdij beschikt over enkele B&B kamers. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden op ons landgoed.

Gratis parkeren

Op het landgoed is een ruime parkeerplaats aanwezig, waar u gratis kunt parkeren.

© Villa de Proosdij 2018  |  Disclaimer  |  Colofon