Boutique Hotel

Aan de rand van het dorp Klimmen, midden in de Zuid-Limburgse heuvels, ligt Landgoed Villa de Proosdij. In de historische bijgebouwen vindt u 6 kamers en suites. De sfeervol ingerichte kamers bieden een prachtig uitzicht over het landgoed en de Limburgse heuvels. Geniet van de natuur en kom tot rust in deze landelijke omgeving! De familie Habets staat klaar om u te verwelkomen!

Diner

Tijdens de Horecasluiting bieden we onze gasten elke avond een wisselend 3 gangen keuzemenu. U kunt bij elke gang kiezen tussen 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 nagerechten. Aanvang van het diner is tussen 18.30u en 19.00u. 

Park en terras

Het landgoed kent een bijzondere geschiedenis die teruggaat tot de Romeinen en de vroege Middeleeuwen. Proef de historie en maak een wandeling over het landgoed. Op mooie dagen kunt u gebruik maken van het zonneterras tussen de wijnstokken.

Centrale ligging en startpunt wandelroutes

Villa de Proosdij ligt op 14 km van Maastricht, op 18 km van Aken en op slechts 4 km van Valkenburg aan de Geul (en haar beroemde kerstmarkten). Het station ligt dichtbij. Het landgoed is startpunt van diverse  wandel- en fietsroutes. Er is een golfbaan op korte afstand en er zijn diverse eetgelegenheden op loopafstand. 

Gratis parkeren en wifi

Gasten van Villa de Proosdij parkeren gratis op de parkeerplaats op het landgoed. Er is gratis wifi beschikbaar.

Vers ontbijt

Geniet iedere ochtend van een heerlijk ontbijt met verse eieren gelegd door de eigen kippen op het landgoed. Bij mooi weer ontbijt u op het zonneterras.

Een kamer boeken

Een kamer kunt u telefonisch boeken via 045 405 3210, door een e-mail te sturen naar info@villadeproosdij of via booking.com

Giselbert van Maasgouwkamer

2-persoonskamer met badkamer

Deze sfeervol ingerichte tweepersoonskamer van 25 m² biedt uitzicht over zowel de binneplaats als een stuk tuin met eigen terras op de begane grond. De kamer beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed. Het is een lichte kamer met een badkamer met douche.

√ Uitzicht op tuinen
√  Eigen ingang
√  Badkamer met doucheen wc
√  Koffie- en theevoorzieningen
√  TV, radio, gratis wifi
√   verwarming

 

Clemens Orbons kamer

2-persoonskamer met badkamer

Deze sfeervol ingerichte tweepersoonskamer van 30 m² biedt uitzicht over de tuinen van het landgoed. De kamer beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed, een zithoek en is voorzien van airconditioning en verwarming. De kamer is per trap bereikbaar.

√ Uitzicht op tuinen
√  Eigen ingang
√  Badkamer met bad en wc
√  Zithoek
√  Koffie- en theevoorzieningen
√  TV, radio, gratis wifi
√  Airconditioning en verwarming

 

Gerberga van Saksenkamer

2-persoonskamer met bad

Deze ruime, sfeervolle kamer van 50 m² is voorzien van een comfortabel, ruim tweepersoonsbed, heerlijk bad, ruime zithoek, airconditioning en verwarming. Vanuit de kamer kijkt u uit op de sfeervolle binnenplaats. De kamer is per trap bereikbaar.

√ Uitzicht op de sfeervolle binnenplaats
√ Eigen ingang
√ Badkamer met bad, massagedouche en wc
√ Ruime zithoek
√ Koffie- en theevoorzieningen
√ TV, radio, gratis wifi
√ Airconditioning en verwarming

Lodewijk van Overzee Suite

2-persoonskamer met bad en douche

Deze ruime, luxe , sfeervolle kamer van 50 m² is voorzien van een comfortabel, ruim tweepersoonsbed, heerlijk bad en douche, ruime zithoek met tv, airconditioning en verwarming. Vanuit de kamer kijkt u uit over het landgoed. De kamer is per trap bereikbaar.

√ Uitzicht op de sfeervolle binnenplaats
√ Eigen ingang
√ Badkamer met bad, massagedouche en wc
√ Ruime zithoek
√ Koffie- en theevoorzieningen
√ TV, radio, gratis wifi
√ Airconditioning en verwarming

© Villa de Proosdij 2018  |  Disclaimer  |  Colofon